Kerana shinawanmentawi itu sinaran mentari

Bismillahirrahmanirrahim

Baiklah. Dulu sebenarnya saya pernah ada niat nak tukar nama belog ni. Sebab dia pelik, panjang, susah nak taip dan orang yang dengar akan

(^_^) “Ape name belog kau?”

(^o^) “Shinawanmentawi”

(o_o)”Ape?”

(*_^)”Shinawanmentawi.”

(+_+)”Cendawan menari?”

(=..=) “Shi..na..wan.. men..ta..wi!

(TT__TT)”Ape tu…..????”

Hehe..betul tak, betul tak?

Tapi entahla..sampai sekarang tak terfikir lagi nak bagi nama ape..Lagipon err..sekarang kan dah ada beberapa orang yang bace belog i *wootwoo*

jadi..err..nanti korang tercari-cari pula mana belog i *ohoi perasan nyew!*

Jadi bersabarla ye dengan name belog ni yang pelik..dan bebelan saya yang memanjang ni.

Kenapa saya pilih sinaran mentari?

Sebab saya rasa seronok kalau melalui belog ni kite semua dapat some sort of enlightenment. Hehee memang pengalaman hidup saya tak berape menarik pon nak dibanding dengan certain orang lain.. tapi maaana la tau ada something yang Allah nak bagi through my stories. So macam sinaran mentari la..menyinari kegelapan, menghangatkan kesejukan* haha poyo* kbai

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s